Glasbewassing osmose

Vanaf heden kunnen wij uw ramen ook voortaan middels osmose wassen!

Traditioneel of osmose?

Met traditionele glasbewassing (ladder, inwasser en raamwisser) kunnen we tot op een hoogte van maximaal 10 meter wassen. Met osmose glasbewassing kunnen we een hoogte bereiken van maximaal 13,5 meter.

Er wordt gebruik gemaakt van een speciale uitschuifbare telescoopsteel welke is voorzien van een zachte borstel en een sproei-installatie die het osmosewater op de ramen, gevels en kozijnen sproeit. De zachte borstel verwijdert het vuil en door het na te spoelen met osmosewater droogt het vlek- en streeploos schoon op.

Wat is osmosewater?

Osmosewater is puur water zonder chemicaliƫn en mineralen. Hierdoor blijft er geen kalk of andere aanslag op de ruiten achter en drogen de ruiten streeploos schoon op. Omdat er op deze wijze geen schoonmaakmiddelen worden gebruikt, werkt het zeer milieuvriendelijk. De kwaliteit van dit systeem is bij de eerste glasbewassing 90% en bij herhaling van wasbeurten is dit 95 tot 100%.

Het kan voorkomen dat u na de eerste keer wassen kleine witte vlekjes ziet. Maakt u zich geen zorgen! Dit zijn de vuil- en zeepresten uit de poriƫn van de ramen en kozijnen die voortkomen uit de olie die in de meeste schoonmaakmiddelen aanwezig zijn. Bij vervolgbeurten is dit verschijnsel verleden tijd.

Glasbewassing met osmosewater werkt het beste met een frequentie van minimaal 4x per jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.